روستای زیارت گرگان در ۷ کیلومتری جنوب ناهار خوران گرگان است که توسط یک جاده جنگلی بسیار زیبا به ناهارخوران متصل شده است .
این روستا در ادامه جاده ناهارخوران به سوی کوهستانهای جنوب شهر گرگان و در حدود ۱۰کیلومتر جلوتر از ناهارخوران قرار دارد
این روستا در دره رودخانه «خاصه رود» قرار گرفته و در دامنه این رود گسترش پیدا نموده است.
اگر می خواهید محدوده های این روستای در حال گسترش را بشناسید باید بگوییم که روستای زیارت از شمال به ناهارخوران و ارتفاعات «بندسر» و «خمام شهر»، از شرق به ارتفاعات «خال دره»، از غرب به ارتفاعات «ادیم» و «مازوکش» و «کمرسر» و از جنوب به آبشار و ارتفاعات پوشیده از جنگل محدود می رسد
البته به جز آبشار زیارت، چشمه آبگرم، امامزاده عبدالله (که نام روستا به دلیل وجود این امامزاده انتخاب شده) و همچنین بافت قدیمی روستا است که می توانند مهم ترین دیدنی های سفر شما باشند.
برای دیدن آبگرم روستای زیارت که به خاطر خواص درمانی اش همیشه شلوغ است، باید به حاشیه جنوبی روستا بروید و آن را در مجاورت امامزاده عبدالله ببینید. آبگرمی که در بین قدیمی های منطقه هنوز به نام گرماندو و گرماب شناخته می شود
آبگرم زیارت
آبگرم زیارت در حاشیه جنوبی روستای زیارت (در ۱۸ کیلومتری شهر گرگان) در مجاورت امامزاده این روستا به نام امامزاده عبدالله قرار دارد. در واقع اطلاق نام زیارت به این روستا از وجود این امامزاده نشأت میگیرد. اهالی روستای زیارت از قدیم آبگرم را با نام «گرماند اُو» و گرماب میخواندندواین تنها چشمه آبگرم در استان گلستان است.
آبگرم زیارت دارای چهار مظهر و محل خروجی به فاصله ۲۰-۱۰ متر است. اولین مظهر چشمه زیر تخته سنگی است که روی آن کتیبه کوچکی به ابعاد ۲۰×۱۵ سانتیمتر به خط عربی تاریخ ۱۰۳۵ هجری قمری را نشان میدهد و بازگوکننده اهمیت چشمه در نزد گذشتگان است. مظهر دوم به فاصله ۲۰ متر در جنوب مظهر اول قرار دارد. دو مظهر دیگر هریک با فاصله ۱۵-۱۰ متر از زیر بدنه تراشه طبیعی جاری هستند. این چشمههای آبگرم دارای خاصیت درمانی است.
به گفته اهالی روستای زیارت، چشمه آبگرم آرام بخش بوده و برای درمان انواع بیماری های پوستی و دردهای مفاصلی مفید است.