علیرضا پزشکپور:
راهکارهای توسعه گردشگری در گرگان بررسی شد
علیرضا پزشکپور از بررسی راهکارهای توسعه صنعت گردشگری و افزایش میزان گردشگران با توجه به جاذبه های طبیعی و تاریخی شهر طی هشتاد و هفتمین جلسه کمیسیون فرهنگی خبر داد.
به گزارش مرکز اطلاع رسانی شورای شهر گرگان، رئیس کمیسیون فرهنگی، اجتماعی، ورزشی شورا با اعلام این خبر گفت: گردشگری گرگان و استان در جهت جذب هر چه گسترده تر مسافران و گردشگران با توجه به جاذبه های طبیعی، تاریخی، مذهبی و اقلیمی متفاوت و کم نظیر بودن آن در ایران و جهان و لزوم استفاده از ظرفیت مسافران عبوری شهر در این کمیسیون مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
وی با تاکید بر اینکه مسافران عبوری شهر باید تبدیل به مسافرانی با ماندگاری بیشتر شوند و ظرفیت گردشگری گرگان به هموطنان بیشتر معرفی شود، افزود: چگونگی وضعیت فرودگاه گرگان و آژانس های مسافرتی در جهت افزایش پروازهای گرگان به استان های مختلف و کشورهای همسایه باید اطلاع رسانی و تقویت شود.
پزشکپور ادامه داد: همچنین تجهیز دستگاه های ناوبری به ویژه ils 3 برای فرود و صعود در شرایط نامساعد جوی و بررسی علل تاخیر بعضی از پروزها و ساعت های نامناسب پروازی که می تواند به علت نداشتن آشیانه هواپیماها در گرگان باشد باید مورد بررسی قرار بگیرد.
وی ادامه داد: از دیگر مشکلات هواپیمایی در گرگان دایر نشدن خط پروازی مستقل بین گرگان و تهران می باشد که باعث شده از ساعت های بدون استفاده خطوط پروازی شهرهای دیگر استفاده شود و این درحالی است که هر روز چندین پرواز تهران به گرگان و بر عکس با استقبال مواجه شده و به حدی که در خیلی از روزها بلیط نمی توان تهیه کرد و از آن مهمتر به خاطر عدم خطوط پروازی به مناطق غربی، جنوبی، شمال غربی و مرکزی کشور و کشورهای دیگر مسافران گرگان باعث رونق فرودگاه استان همجوار شده اند که می طلبد در این موارد اقدامات مطلوبی از سوی مسئولان اندیشیده شود.
رئیس کمیسیون فرهنگی، اجتماعی، ورزشی شورا همچنین با اشاره به ارایه گزارش مدیر کل فرودگاه های استان در این جلسه اظهار داشت: فرودگاه گرگان دوازدهمین فرودگاه از ۵۴ فرودگاه فعال کشور است و یکی از نیازهای مهم آن افزایش طول باند می باشد که در حال حاضر دستگاه های آن خریداری شده و زیرساخت های آن در حال فراهم شدن می باشد.
پزشکپور با بیان اینکه در ادامه این جلسه مسئولان میراث فرهنگی و گردشگری استان و انجمن هتل داران و آزانس های مسافرتی نیز به ارایه گزارش ها و نقطه نظرات خود پرداختند، خاطر نشان کرد: هماهنگی بین دستگاه های اجرایی مرتبط، آسیب شناسی این حوزه، توسعه گردشگری روستایی، رونق اماکن مناسب برای اسکان مسافران و اجرای پروژه های تفریحی بخش دیگری از راهکارهای پیشنهادی اعضای در این حوزه بود.