گلشن مهر؛سه شنبه ۲۰ بهمن ۱۳۸۸ ……………………………………………….. علیرضا پزشکپور
چرا که حضور بزرگان موید این بود که آینده به کام وزنه برداری گرگان و این استان رقم خواهد خورد. پس از دهه پنجاه شرایط به گونه ای دیگر رقم خورد و وزنه برداری استان، به نظر می رسید که شرایط بهترو رونق بیشتری بر این رشته حاکم گردد چراکه مقوله استان شدن امکانات وابزار کار وسیعتری را می طلبید. .……. ادامه مطلب را کلیک نمایید.
اما در چند سال گذشته زمانی که عنان کار هیئت وزنه برداری استان به دست علیرضا پزشکپور مجری توانا صداو سیمای گرگان در سال های دور ونزدیک سپرده شد وی مبادرت به برنامه ریزی در گرگان و دیگر شهرستان های این استان کردتا بتواند وضعیت وزنه برداری را متحول نماید. برای مطلع شدن از برخی اقدامات و دیدگاهها پای صحبت های ایشان نشسته که با هم نظراتش را پیگیری می نماییم.
وی ابتدا گفت: دوست دارم به ۲ مسئله اشاره شود ۱- کارهای انجام شده۲- کارهای رایگان برای سالن های تحت پوشش که در اختیار ما بود، هیئت های شهرستانی و استانی بابت تمرین در این سالن ها هیچ وجهی را پرداخت نکردند
و برای آموزش ورزشکاران و مربیان نه تنها پولی از آن ها گرفته نشده بلکه پول غذا و خواب آنها هم پرداخت و هدایایی نیز به آنها اهدا شد. بارها تاکید کرده ام که از وزنه برداران فعال شهرستان ها به هیچ وجه پولی از ورزشکاران گرفته نشود برای کلاس مربی گری و داوری که ۲ بار درگرگان برگزار شد و ما میزبان منطقه دو(۶استان) بودیم و همچنین کلاس مربیگری درجه ۳ متشکل از ۱۵ نفراز سراسراستان از کسی وجهی دریافت نکردیم و در این ۴ روزبه صورت رایگان پذیرایی آنها بودیم (در تبلیغات سطح شهر نیز موضوع رایگان بودن را قید کرده بودیم.)
پزشکپوردرباره ترویج وگسترش فرهنگ وزنه برداری افزود: ما در بنرهای تبلیغاتی قید کرده بودیم که دوستداران و علاقه مندان وزنه برداری می تواند به سالن های دراختیاراین هیئت در شهرها مراجعه نمایند که استقبال خوبی هم به عمل آمد.
ابتدا در شهرهای گرگان و علی آباد هیئت فعال داشتیم اما اینک در شهرستان های: مینودشت، بندر ترکمن، آق قلا، بندرگز، آزادشهرو گنبد هم هیئت ایجاد کنیم و معتقدیم که در بخش ها هم حداقل امکانات را بوجود آوریم ودر حد امکان علاقه مندان بتوانند استفاده بنمایند. پزشکپوررئیس هیئت وزنه برداری را تعامل هیئت با آموزش وپرورش دانسته و معتقد است که از طریق استعدادهای نهفته در بین دانش آموزان می توان افراد مستعد را پیدا کرد که ما در۳سال گذشته چندین بار با مسولین آموزش وپرورش مکاتبه کرده وجهت اعزام کارشناس اعلام آمادگی کردیم که تاکنون موفق به این کار نشده ایم (درصورت محقق شدن آن، استعدادها وسرمایه های بزرگی کشف خواهند شد.)
برخلاف گذشته گذشته که استعدادها را از طریق چشم شناسایی می کردند که هر فردی برای چه رشته ای متناسب بود امروزه از طریق روش علمی آنتروپومتری (پیکرسنجی) می توان تشخیص داد که هر فرد برای چه رشته ای متناسب است زیرا با اندازه گیری قسمت های مختلف بدن اعم از چربی، توده های استخوانی، ماهیچه ها وقد و وزن تا حدود زیادی به تشخیص های صحیح می توان دست یافت.
علیرضا پزشکپور در پایان اظهار امیدواری کرد که با استقبال بیشتر علاقمندان وزنه برداری استان از رونق بیشتری برخوردار شده و به جایگاه واقعی خود برسد.